Machame Gate till Machame camp

Dag 1.

Äntligen var det dax,  nu skulle vi upp på berget. Vi åkte buss till Machame gate och där blev rätt lång väntan, alla skulle registreras och alla väskor vägas osv. Och som vi lärde oss redan på flygplatsen så är inte effektiviteten alltid viktigast… allt tar tid. Hakuna Matata. 

Efter någon timme kom vi iallafall iväg och började en helt fantastisk vandring genom regnskogen på 16 km till Machame camp. Det var som en trollskog, som om vi var med i filmen Avatar, eller iallafall var i en sagovärld av nåt slag. Träden var fulla med mossa och spindelnäten fantastiska. Efter någon timme kommer vi till vårat mattält där vi fick lunch vid dukat bord,  bortskämt lyxigt va?! 

Eftersom vi kom iväg rätt sent så kom fram till lägret lagom till solnedgången stod alla burarna där och sjöng och hälsade oss välkomna, vilket underbart folk. Solnedgångarna på berget var urvackra,nästan så vi blev religiösa. I lägret väntade sen middag och genomgång inför dag 2 och vi kom i säng tidigt tyckte vi, 21.30 men de var nog det längsta vi var uppe till faktiskt. 

Vi mådde båda bra, jag (Linn) var lite konstig i magen men inget allvarligt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s